Lolland-Falster Lovestorm

Kærlighedsstormen fra Lolland-Falster

Lolland-Falster Lovestorm startede 19. april 2015 som en reaktion mod titlen på TV2’s program “På røven i Nakskov” og måden, hvorpå programmet blev præsenteret.

Vi var en gruppe, der følte, at nok var nok. Vi ville vise resten af Danmark, at Lolland-Falster også har styrker og potentialer, og vi ville gøre det på en ny måde, nemlig med kærlighed via de sociale medier.

Det var der mange andre, der også ville. 22.000 personer blev medlemmer af vores Facebookgruppe (link til gruppen) i løbet af få dage, og initiativet fortsætter nu med stor bevågenhed og enorm opbakning fra mange sider – lige fra borgere til borgmestre.

“Forleden aften da jeg var til møde i Kbh. og skulle fortælle hele forsamlingen hvor jeg kommer fra, følte jeg stolthed og styrke da jeg højt og tydeligt sagde Lolland-Falster 🙂. Det har jeg nu altid været stolt over, men lovestormen har tilført Lolland-Falster respekt på en positiv måde.”
Hannah Karina Mikkelsen, 24. maj 2015

“Spørgsmålet er, om vi får et rigere liv ved at afstå fra at række ud efter de drømme, andre ikke tror vil gå i opfyldelse for os.”
Claus Meyer, 12. juni 2015

På Lolland-Falster Lovestorms website, hvad der foregår i øjeblikket, og du kan se, hvordan du kan være med til at løfte den storm af kærlighed til vores egn, som fortsat blæser ud fra Lolland-Falster på fuld styrke.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s