Quality Lolland-Falster

qlf-folkemoede2014

Quality Lolland-Falster (QLF) er et almennyttigt initiativ, der arbejder for at synliggøre Lolland-Falsters kvaliteter og potentialer og derved løfte områdets selvforståelse og omdømme.

Jeg startede QLF i 2009 sammen med Lene Vind, Ulla Schaltz og Helle Bertram.

QLF blev lanceret i 2011 med websitet www.qlf.dk, hvor 12 kvinder fra Lolland-Falster fortæller som deres liv på Lolland-Falster. I 2013 udgav vi publikationen “Det gode liv – Otte kvindeportrætter om valg, vilje og virkelyst”. Det var QLF, som i 2015 startede Lolland-Falster Lovestorm bevægelsen.

Du kan selv møde det store QLF-netværk som tæller over 1700 kvinder. Du finder os på Facebook i vores gruppe: https://www.facebook.com/groups/netvaerk.qlf. Netværket er åbent for alle kvinder i Danmark, som har lyst til at møde og netværke med kvinder fra Lolland-Falster.

Du kan også møde os live til vores månedlige fredagsbarer, som foregår forskellige steder på Lolland-Falster. Følg med i begivenhederne i Facebookgruppen.

Jeg gav i 2016 stafetten videre, og i dag sidder Dea Cordt-Kragh, Anne-Lise Becker og Tanya von Rosen i QLF’s bestyrelse.

Læs mere:
www.qlf.dk
Facebook fanside: https://www.facebook.com/quality.lf
Facebook netværksgruppe: https://www.facebook.com/groups/netvaerk.qlf

QLF_LOGO

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s